partner

Eventpartner 

De partner voor de organisator die opzoek is naar een betrouwbare samenwerkingspartij in licht, geluid, beeld en aankleding.
 
concepten

Concepten

Samen met verschillende partners hebben wij concepten ontworpen welke op uw bedrijf kunnen worden aangepast.

 
wkr

WKR regeling

Organiseert u uw evenement enkel voor uw collega's, dan dient u rekening te houden met de nieuwe WKR regeling.

 
business

Business Events

Alles onder één dak om bij uw zakelijke evenementen de juiste sfeer, beleving en professionaliteit te bieden. Uw evenement uw uitstraling.

 
verhuur

Verhuur

Verhuur van o.a. Audio-, Visuele aparatuur en aankleding voor thema feesten.

 
telefoon

Contact

Geïnteresseerd, meer informatie of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

 

Qube Event Supplies is opgericht door Joep van 't Hoff en Maikel van Breemen uit Vught. Beide heren hebben jaren lange ervaring met het inrichten van evenementen betreft licht, geluid, beeld en aankleding. Om de zakelijke markt optimaal te kunnen bedienen, hebben zij hun krachten gebundeld.
Door deze samenwerking staat Qube garant voor unieke beleving en sfeer bij uw zakelijke evenementen.

Qube is de steunpilaar voor organisatoren die in het web van organiseren een betrouwbare samenwerkingspartner nodig hebben. Met hun originele ideeën, expertise en persoonlijke betrokkenheid dragen zij bij aan een perfect evenement, beurs of meeting. U geeft uithanden waar uw expertise niet ligt en wat u uit handen wilt geven. Van communicatie met de betrokken partijen die gebruik maken van het licht, geluid en beeld tot inrichting in overleg met de cateraar.

Presentatie tijdens uw beurs, optimaal geluidsbereik tijdens uw meeting of de passende beleving en sfeer bij uw personeelsfeest, Qube is de meest veelzijdige partner op het gebied van licht, geluid, beeld en aankleding.

Qube is gevestigd in Vught. Vught ligt in de prachtige provincie Noord Brabant. Direct langs de A2 zijn voor ons de meeste plaatsen makkelijk en snel te bereiken. O.A. in 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Oss, Utrecht en verder staan we op zeer korte termijn voor u klaar. Door de gunstige ligging komen wij graag in heel Nederland.

Heeft u liever een totaal concept? Hiervoor heeft Qube met verschillende samenwerkingspartners mooie ideeën. Deze partijen zijn op elkaar ingespeeld en kunnen snel schakelen om voor u het concept op maat in te vullen.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend kennis maken? Neem contact met ons op!

  • Qube Event Supplies voor uw beurs
  • cadmes
  • Feestweekend Partityme
  • Asperge in het veld
  • IMG 6659 2