business

Alles onder één dak om bij uw zakelijke evenementen de juiste sfeer, beleving en professionaliteit te bieden. Uw evenement uw uitstraling. Qube is uw partner in licht, geluid en video voor o.a. Meetings & Congressen, personeelsfeesten, beurzen & seminars.

 

partner Meetings & Congressen

Grote ruimte, meerdere sprekers, discussie mogelijkheden of kleine intensieve bijeenkomsten die binnen vier muren moeten blijven. Afgestemd op de ruimte en het aantal gasten heeft Qube voor u standaard concepten waarbij alles inbegrepen zit dat u standaard nodig heeft voor uw presentatie. Door onze ervaring zijn wij al op vele verschillende locaties geweest en kunnen wij u indien gewenst adviseren over een geschikte locatie.                                                                               Bij het adviseren en het inrichten verliezen wij sfeer, entourage en ontspanning niet uit het oog.  

 

wkr Personeelsfeesten

U organiseert niet zo maar een personeelsfeest. Een personeelsfeest organiseert u om medewerkers en collega's te bedanken en het wij gevoel te laten groeien. De sfeer en beleving zijn hierom van groot belang en hierbij zijn wij uw partner. Met alles in huis voor de totale beleving hoeft u niet verder te zoeken, wij verzorgen de gehele aankleding, licht, geluid en beeld in hetzelfde thema. Wilt u een kant en klaar bedrijfsfeest? Wij hebben samen met verschillende partners mooie concepten gecreëerd zodat u verder geen omkijken meer heeft naar de organisatie.

 

concepten Beurzen & Seminars

U staat net als vele andere op de beurs, u bent één van de partijen die een workshop organiseert tijdens een seminar. Hoe laat u uw bedrijf er uit springen? Wij helpen u graag mee... Tijdens een beurs of een seminar zijn het vaak kleinere ruimtes waarbij u last kunt hebben van de partijen om u heen. Qube gaat samen met u kijken hoe dit voorkomen kan worden en draagt door het maken van een goed licht, geluid en beeld plan bij aan de zichtbaarheid en verstaanbaarheid. Qube is er niet alleen voor de exposant maar ook voor de organisator. Als partner voor de organisator kunnen wij u veel werk uithanden nemen en zorgen wij voor eenheid en rust op de beursvloer. 

business