concepten

Samen met verschillende partners hebben wij unieke concepten ontworpen. Al deze concepten kunnen binnen zeer korte tijd voor u op maat worden gemaakt en zijn tegen een zeer gereduceerd tarief aan te bieden. Uniek aan onze concepten is de samenwerking met verschillende partijen waarmee wij gezamenlijk delen en vermenigvuldigen. 

 

partner Automotive

U bent er trots op… het nieuwste en beste model auto tot nu toe en dat wilt u uw klanten laten weten. Uw doel is dat het nieuwe model het gesprek van de dag word. Qube heeft samen met verschillende partners het perfecte concept voor een originele kennismaking met uw nieuwste model.
Dit concept is voor uw beste klanten en is uitermate geschikt voor meerdere filialen. Door de samenwerking met verschillende locaties is het mogelijk de kosten zeer beperkt te houden. Dit concept is nieuw! In 2015 mogen wij dit aanbieden tegen een zeer gereduceerd tarief. Nieuwsgierig neem snel contact op.
Strijd, spektakel, culinaire beleving en een onvergetelijke middag zorgen voor een niet te vergeten eerste indruk  van uw trots.

 

wkr Beurs

Uw bedrijf staat in de meest opvallende stand van de beurs. Uw bedrijf ligt maanden later nog steeds vers in het geheugen door de onmiskenbare indruk die u heeft achter gelaten.
Qube heeft voor u het concept waardoor u een niet te vergeten indruk achter laat. Compleet met culinaire invulling, hostesses, aankleding en uiteraard passende licht, beeld en geluid beleving.
Door het bundelen van expertise en een unieke vorm van samenwerking leveren wij maximaal resultaat voor minimale kosten.
Indien u het wenst bekijken onze partners met u de promotie en de after sales.

 

concepten Teambuilding 

Op een unieke locatie midden op het bedrijven terrein de Brand in 's-Hertogenbosch kunt u genieten in uw eigen stijl.
U wordt op de bovenste etage van The Art of Living Well ontvangen met een heerlijke amuse en welkomst drankje, hierna motiveert Wout Plevier u en uw collega's zoals u nooit eerder heeft beleefd. De avond zal worden vervolgd aan de rand van het zwembad en in de lounge.
In de open keuken worden op top niveau de heerlijkste gerechten bereidt, op het dak terras geniet u van verfrissende drankjes en als knaller van de avond speelt de DJ naar keuze de lekkerste beats aan de rand zwembad.
Voor kleinere groepen kan het programma worden aangevuld met een Wellness beleving, u wordt ontvangen in de bioscoop en gaat hierna ontspannen in de massagestoelen en spa capsule.

  • cadmes
  • cadmes 2
  • keuken art
  • cadmes 3
  • Dakterras met zwembad
 

 

concepten Uw idee

 U bent een organisatie bureau en heeft nog veel mooie ideeën en wil deze ideeën graag omzetten in werkelijkheid. Door de diversiteit van Qube en zijn uitgebreide relatie bestand kunnen wij u versterken in het uitwerken en aanbieden van de concepten. Samen spelen, samen delen en wie niet kan delen kan niet vermenigvuldigen dat is het motto van Qube.

 

concepten