Call Button
Mail Button
Projecten Button
 

Wij zijn passievolle bouwers, levensgenieters van het eerste uur en we maken graag samen mooie dingen.
Het is onze passie ideeën te realiseren.
Wij zijn er om visuele en audiovisuele plaatje compleet maken en daarmee een prachtig evenement neer te zetten.

Aangenaam, wij zijn Joep van ’t Hoff en Maikel van Breemen, oprichters van Qube Event Supplies. Levensgenieters, zo omschrijven we onszelf het liefst. Samen bouwen we met veel passie aan de mooiste dingen.

Waar je ons van kunt kennen? Wij verzorgen o.a. de technische invulling van Oeteldonk, Bourgondisch Den Bosch, Jazz in Duketown, Swim to Fight Cancer en Rally Miles of Pleasure.

Wil je graag meer over ons bedrijf te weten komen?Lees hieronder ons verhaal of maak kennis met ons team! 

WAAR HET OOIT BEGON

Een voorliefde voor feestjes, techniek en muziek hadden we altijd al. In 2002 begonnen we als DJ, we draaiden zelf op de leukste feestjes in de regio. Al snel kwam de vraag of we ook eigen apparatuur konden voorzien. We breidden onze werkzaamheden al snel uit met de verhuur van licht, geluid en effecten.

In 2007 werd dit een steeds sterker groeiende tak van sport voor ons. In 2015 startten we officieel met Qube Event Supplies, waarbinnen we onze krachten en gedeelde passie hebben gebundeld.

Wat begon met een jongensdroom is langzaamaan uitgegroeid tot een nog altijd groter wordend bedrijf.

HIER STAAN WE NU

We hebben nu de ideale combinatie van mooie events, fijne feestjes, te gekke opdrachtgevers en verhuur.

Dancestreet is nog altijd een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Zij verzorgen de invulling van met name particuliere events, wij ondersteunen hen met de technische invulling.Daarnaast werken we samen met partners voor de invulling van events, bijv. DamesDraaienDoor. Met hen werken we samen voor events in het hogere segment.

We hebben zelf een waar topteam. Ons streven is van ieder evenement voor iedere klant iets prachtigs te maken. Voor ons is maatwerk op basis van persoonlijk contact extreem belangrijk.

WIJ BLIJVEN GROEIEN

We genieten van ieder moment, we mogen zulke mooie dingen maken voor onze klanten. Dit vinden we nog iedere dag bijzonder.

Uiteraard hebben we de ogen ook op de horizon. We blijven ambitieus en groeien gestaag; geen brug is te ver. We timmeren hard aan de weg en de verhuurvloot groeit, evenals de orderportefeuille.

Die groei is natuurlijk alleen mogelijk door onze fantastische opdrachtgevers. Daar zijn we bijzonder dankbaar voor!